WAT IS lekker-kleurtje 

Lekker-kleurtje is van alles! Een shop waar je een variëteit aan vaak kleurrijke producten vindt. Altijd online, soms in een marktkraam, en in stenen winkels. De producten worden met veel zorg geselecteerd maar lekker-kleurtje beperkt zich liefst niet tot bepaalde categoriën. Producten hebben die speciale look & feel die bij lekker-kleurtje past. Als je alle producten uitstalt in een marktkraam, dan zie je dat het bij elkaar past. 

Het zijn altijd onweerstaanbare en kleurrijke musthaves voor jou, je interieur, kids, feest en post. Supermooie Japanse items zoals paperballoons, sonny angels en masking-tape. Postkaarten van allerlei Nederlandse ontwerpers. Kleurrijke en hippe kinderitems zoals retrotoys, tasjes en haarclips. En steeds weer iets nieuws.

 

 Danniëlla Daamen
Geboren 29-09-1981 in Zundert
Oprichter en eigenaar van lekker-kleurtje 

Danniëlla is de oprichter van lekker-kleurtje, ze combineert lekker-kleurtje met een baan bij de overheid en samen met Jonathan een gezin met 4 dochters. Ze is enthousiast en creatief. En ook vol ideeén, liefst elke dag iets anders. Dat resulteert in 100 plannen die tegelijk uitgevoerd moeten worden en dan nog is ze in voor nieuwe ideeën. Beetje chaotisch is dat wel. 

Dit zie je, op een leuke manier, terug in lekker-kleurtje. De homemade producten wisselen vaak. Soms zijn er veel vlaggenlijnen, soms ineens kussenhoesjes en dan weer buttons, magneten of kettinkjes met bedels. Het ligt eraan of Danniëlla zin heeft om met stof of papier of iets anders te werken.

Naast de homemade items is de shop voor een groot deel gevuld met producten van anderen. Ontwerpers, kleine bedrijven en groothandels. Danniëlla speurt op beurzen en instagram naar de leukste nieuwe producten of makers en geeft graag een plaatsje in de shop aan alles wat in die fijne lekker-kleurtje-stijl past. 

Tevreden klanten online en voor de marktkraam zijn het doel. Daarvoor levert Danniëlla graag extra service: het contact met klanten is een van de leukste dingen aan het hebben van een eigen bedrijf.

Lekker-kleurtje kan ook ingehuurd worden voor creatieve kinderfeestjes en er zijn plannen voor meer....er zijn altijd plannen voor meer.

 Wil je samenwerken of ben je op zoek naar iets speciaals? Neem gerust contact op! 

 

Interieurstyling - interieurfoto's

Inspiratie voor thuis

info

 

BETALEN:
 achteraf betalen
 veilig betalen met ideal

 

VERZENDEN:
Via postNL
 NL: vanaf 1,-
 BE en DE:
   ​vanaf 1,50

 

AFHALEN:
welkom in Goes
gezellig als je langs komt!
wel op afspraak

 

 

© 2017 - 2022 lekker-kleurtje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel