LEKKER_KLEURTJE BLOG

In deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen als webwinkelier en alles wat daarbij komt kijken. Ontwerper zijn en maker, administrateur, inkoper, inpakker, klantenservice, etc... I like it!

 

Roerige tijden, verhuizen, verhuizen, verhuizen….

In mijn vorige blog schreef ik dat ik ging verhuizen en het hele huis naar mijn zin kon maken. Lekker stylen, verven, klussen en het huis steeds een beetje meer eigen maken. Oh zo veel foto’s heb ik gemaakt en gedeeld op instagram. Dat was het tweede koophuis dat ik bezat en dan mag je alles zelf weten.

Inmiddels ben ik al weer twee keer verhuisd en woon voor de tweede keer in een huurhuis! En nu zelfs in een deels gemeubileerd huurhuis. Met nieuwe partner en twee extra kinderen erbij. Vier kinderen totaal dus.

Hoe anders is het nu qua stylen, verven (niet!) etc.. We mogen hier korte tijd wonen en vrijwel geen veranderingen aanbrengen, het is wel even goed zoeken naar wat nog wel kan!

Stylen met vaasjes, kastjes, kussens en allerlei andere kleine interieurspulletjes kan natuurlijk altijd. En dat blijft hartstikke leuk om te doen.

De nieuwe kindjes (onze tweeling geboren in augustus 2020) zorgen ook voor nieuwe creatieve input, ik ben namelijk aan de slag gegaan met bijtkralen! En die heb je ook in zulke lekkere kleurtjes ????

Vervolgens kon ik mijn hart weer ophalen qua styling want deze nieuwe producten moesten natuurlijk ook weer op de foto. Dus een gekleurd kastje (wat jullie al kennen vanuit het koophuis waar ik alles naar mijn zin maakte) deed dienst als hoofd-eye-catcher in de fotoshoot. Lekker de hele dag hoekjes creëren en daar weer foto’s van maken. I love it!

Ik ben blij met het eindresultaat, zowel de foto’s als van de producten. Een leuk shot, wat ook op instagram van lekker-kleurtje staat, zie je hier.

Enne, we zijn de volgende verhuizing alweer aan het plannen ???? .

15-11-2017 VERHUISSTRESS

Volgers van lekker-kleurtje op Instagram hebben het vast gezien: ik ben onlangs met mijn gezin naar een nieuwe woning verhuisd!

Dat betekende dus veel inpakken, schoonmaken, schilderen, klussen maar vooral ook… een huis helemaal opnieuw inrichten. Wauw, dat is wel echt een grote luxe voor een interieurfreak!

Pinterest werd weer eens mijn grote vriend, maar ook het zoeken via de # op instagram bracht mij veel leuke ideeën en producten. De ideeën tuimelden door mijn hoofd en dat heeft - eerlijk is eerlijk - tot menig onderbroken nacht geleid. Want jeetje, wat komt er veel bij kijken als je in een maand probeert je huis helemaal naar zin je te maken, je andere huis op te ruimen en ook nog moeder wil zijn en een bedrijf probeert te runnen. Gelukkig had ik vrij van mijn werk maar nog altijd…. veel te veel te doen natuurlijk!

En dan de twijfels. Wil ik dat behang of toch een ander. Wil ik die muur gekleurd of toch een andere. Wil ik dat bed schilderen of toch niet. Et cetera. Gelukkig wist ik een heleboel dingen wel zeker. Ondanks de reacties van vele anderen: ‘Ga je die vloer écht wit schilderen?’

Ja, de houten vloeren zijn op alle drie de verdiepingen wit. En o, wat ben ik daar blij mee! Samen met de superstrakke witte muren en vrijwel al het witte hout, is ons huis nu echt een soort schildersdoek, waar ik de lekkere kleurtjes tegenaan kan knallen. De accessoires komen nu langzaamaan ons huis binnen en mogelijk zie je daar ook wat van terug hier op de site. Ik verkoop namelijk graag wat ik zelf in huis wil hebben. Zeker is dat je veel plaatjes van ons huis voorbij kunt zien komen op Instagram. Via de #lekkerkleurtjethuis vind je ze allemaal.

 

25-8-2017 GROTE PRET: INKOPEN VOOR EEN WEBSHOP 

Geluksmomentjes
Sinds ik een webshop heb mag ik lekker veel (online) shoppen. Ik hou ervan om te verkopen WANT dan kan ik weer inkopen. Nieuwe spullen vinden, bestellen en binnen krijgen, dat zijn toch wel echte webshop geluksmomentjes voor mij.

Op mijn gevoel
Ik ga op mijn gevoel af en steeds als ik probeer een bepaalde koers te volgen dan merk ik dat ik toch weer iets heb ingekocht wat eigenlijk niet echt past, maar waar ik wel heel blij van word. En gelukkig andere mensen ook, aangezien ook die producten gewoon verkocht worden, hihi.

Hoe kom je toch aan al die spullen?
Regelmatig wordt aan mij gevraagd hoe ik toch al die spullen vind. Ik heb ook daar nooit echt een plan voor gemaakt en heb het idee dat ik hetzelfde doe als wat ik doe als consument. Veel op Instagram kijken, soms Pinterest, tijdschriften lezen (oh ik mis nog steeds 101woonideeen) en tegenwoordig ga ik ook naar inkoopcentra (ja dat is inderdaad een walhalla maar niet goed voor de financiële kant van de zaak). Ik koop in wat me aanspreekt, wat ik zelf graag zou hebben of er in ieder geval heel tof uit vind zien.

Het wordt me in de schoot geworpen
En soms wordt het me in de schoot geworpen. Zoals laatst toen ik mijn Instagram account opende en een nieuwe volger had genaamd ‘sparrow and wolf’.
Ik check vrijwel altijd de accounts die me gaan volgen en mijn oog viel meteen op foto’s van GE-WEL-DI-GE kussens. Die wil ik hebben!
Ik droom van een okergele bank. Het zou best kunnen dat die bank in ons volgende huis komt te staan (en dat is al heeel gauw). En deze kussens, van de engelse ontwerpster Cherie, die zouden daar zo prachtig bij passen. Absolute musthave dus!Samenwerking of niet
Dan volgt altijd een spannend momentje. Wil het merk of de fabrikant aan je verkopen. Pas je bij hun stijl, is er nog ruimte op de markt en kun je de minimum-order opbrengen. Van Cherie ontving ik al snel een vrolijk mailtje met de boodschap dat zij net zo fan was van lekker-kleurtje als ik van Sparrow and Wolf dus de kussens komen eraan! Jiehaa!

Check this out:
www.instagram.com/sparrow_and_wolf
www.instragram.com/lekker_kleurtje
Pre-order plaatsen voor een kussen? Dat kan hier 


13-08-2017 OPENING NIEUWE SITE

Voor de opening van de site maakte ik een filmpje, here it is:


08-08-2017 NIEUWE SITE 

Al weken ben ik aan het zwoegen achter de computer om een nieuwe site te maken. De lekker-kleurtje-site uit 2013 ging pas eind 2015 online..  Het lijkt dus nog een nieuwe site maar is toch al wat ouder. De wetgeving en ontwikkelingen hebben de site al snel wat achterhaald gemaakt. Tijd voor iets nieuws dus. Mijn wens is om veel zelf te doen, zodat het dicht bij mijzelf staat en ik ook snel aanpassingen kan doen.

Dat betekent ook dat ik zelf aan de bak moet. Met het beetje kennis wat ik heb van software als photoshop en illustrator, ga ik aan de slag. So far so good. Maaaar toen crashte de computer. Werk kwijt, software kwijt. Tijd voor een nieuwe start. En met programma's als GIMP en Inkscape gaat het ook prima, beterzelfs. Ik krijg er lol in!

De site maak ik met mijnwebwinkel. Ideaal als je zonder al te veel computerkennis toch veel zelf wil doen. Niet dat ik het dan allemaal makkelijk vind, ik ben geboren in de 80's maar dat betekent niet dat je dan vanzelf websites kunt maken. Zwoegen dus.

Tussendoor neem ik wat tijd om te freewheelen, wat resulteert in dit soort plaatjes. En plannen om meteen een hele kaartjes lijn uit te brengen (zie over ons ... met wat uitleg over lekker-kleurtje en de voortudrende nieuwe plannen)

 

Als je dit leest is de nieuwe lekker-kleurtje-site online. Ik hoop dat de site voor jullie mooi en vooral handig in het gebruik is. Dat je hier graag komt neuzen. En dat je de weg naar lekker-kleurtje steeds weet te vinden., als je op zoek bent naar de leukste kaartjes om te versturen, de tofste kadootjes om te geven aan een ander of jezelf en om de hipste en eigenwijste items voor je kindje(s) te scoren.

In deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen als webwinkelier en alles wat daarbij komt kijken. Ontwerper zijn en maker, administrateur, inkoper, inpakker, klantenservice, etc... I like it!

 

 

 

 

 

 

Interieurstyling - interieurfoto's

Inspiratie voor thuis

info

 

BETALEN:
 achteraf betalen
 veilig betalen met ideal

 

VERZENDEN:
Via postNL
 NL: vanaf 1,-
 BE en DE:
   ​vanaf 1,50

 

AFHALEN:
welkom in Goes
gezellig als je langs komt!
wel op afspraak

 

 

© 2017 - 2024 lekker-kleurtje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel